Üvegajtók

Beltéri üvegek – üvegajtók, üvegezett ajtók

Üvegajtó – stílus és praktikum

A standard fa vagy műanyag ajtók mellett manapság egyre népszerűbb a stílusos eleganciát képviselő üvegajtó. Nem csupán az irodákban, de mind több magánházban és lakásban is találkozhatunk vele.

Érvek az üvegajtó mellett

  • Az üvegajtó tiszta, elegáns megjelenése különleges hangulatot teremt a helyiségben, mivel az üvegajtó – más anyagokkal ellentétben – átengedi a fényt.
  • Az üvegajtó egyedisége és dekorativitása mellett épp olyan ellenálló és hosszú élettartamú, mint egy hagyományos nyílászáró, sőt: a vizes helyiségekbe célszerűbb megoldás, mint pl. a fa, mert az üvegajtó nem vetemedik, nem korhad, nem deformálódik a gőz hatására, és nem szükséges hozzá felületkezelés.
  • Az üvegajtó csökkenti a bezártságérzetet, mivel fényáteresztő képessége révén zárt állapotban sem teljes a helyiségek egymástól való elszeparáltsága (optikai szempontból). A választott típustól függően az üvegajtó lehet akár teljesen átlátszó is.
  • Az üvegajtó egyszerűen beszerelhető; bontási munkálatok nélkül, a falra rögzíthető.

Az üvegajtó fizikai tulajdonságai

Nagyfokú kémiai és fizikai ellenállóképességű anyagának köszönhetően rendeltetésszerű használattal akár több száz évig is kitart.
Nem igényel külön ápolást, ablaktisztító folyadékkal egyszerűen tisztítható.

Üvegezett ajtó

Mind a műanyag, mind a fa remekül kombinálható az üveggel, ezáltal további variációs lehetőségeket kínálva az otthon vagy munkahely dekoratív berendezéséhez.

Kérje ajánlatunkat!

Social

Kapcsolat:

Telefon: +36-30-265-3993
Belvárosi üzletünk címe: 1075 Budapest, Síp utca 22.
Nyitvatartás: H-P 10:00 - 18:00

Vissza az elejére